Samadhi silmähaudetyyny

Tietoa Samadhi silmähaudetyynystä

Samadhi silmähaudetyynyjen silkkipäälliset ovat käsin ommeltu Intiassa -päälliset ovat valmistaneet intialaiset naiset, jotka selvisivät tsunamista vuonna 2004. Naiset työllistyvät silmähaudetyynyjen silkkipäällisiä valmistamalla.
 
Silmähaudetyyny sisältää aidon silkkisen päällisen, joka on kirjattu perinteisellä intialaisella Zari-kultalankakirjonnalla. Silkkipäällisen sisällä on stiininen pussi. Satiinipussin sisällä on luomu pellavan-siemeniä ja luomu laventeli-yrttiä.
 
KÄYTTÖOHJEET:
 
Irrota satiininen sisuspussi silkkipäällisestä. Laita satiininen pussi suojattuna (esim. pienessä muovipussissa) kymenemään joko jääkaappiin tai pakastimeen 20-30 min ajaksi TAI lämpenemään mikroon täydellä teholla 1-2 min (riippuen mikron tehosta) tai uuniin 175 asteeseen 15 min. Laita silkkipäällinen takaisin satiinipussin päälle. Aseta selinmakuuasennossa ollessa silmien päälle.
 
HUOM! Älä kuumenna silkkipäällistä.
Viielä silmähaudehoito sopii hoidoksi päänsärkyyn ja migreeniin sekä väsyneille / rasittuneille / turvonneille silmille. Viileää haudetta voi myös pitää muualla kehossa esim. ruhjeen ensihoitona.
 
Lämmin silmähaudehoito sopii pään alueen lihasten ja mielen rentoutukseen esim. illalla ennen nukkumaanmenoa. Lämmintä haudetta voi pitää myös muualla kehossa rentouttavana hoitona - kokeile lämpöhoitona esim. rintakehällä tai alavatsalla. Samadhi silmähaudetyynyn voi laittaa silmien päälle joogaharjoituksen jälkeen, loppurentoutumisessa.
 
 
Samadhi tarkoittaa sulautumista yhdeksi jumalallisen kanssa. Samadhi on
sisäänpäinkääntymistä ja itsen äänen hiljentymistä.